EVAT styrker laget!

Vi er glad for å kunngjøre at Ole-Christian Skjelsbek blir ny regionsjef Vestfold og Buskerud!

Med sin erfaring innen hotelledelse og drift av komplekse kontrakter innenfor Facility Management (FM), er Skjelsbek godt rustet til å lede Evat i videre vekst og suksess.

Skjelsbek er høyt kvalifisert med en mastergrad i Hotelledelse. Han tilbrakte fire år i Stavanger og ett år i Miami mens han fullførte sin mastergrad, hvor han leverte en av de beste masteroppgaven i sitt kull. Bosatt i Svelvik, har Skjelsbek en solid forankring i regionen og en god forståelse av markedet.

Skjelsbek begynte sin karriere innen hotelledelse før han i 2009 ble assisterende kontraktsjef i Coor. Deretter jobbet han i to år som produktutvikler innen FM i Sodexo, der han spesielt fokuserte på kontraktseffektivisering og utvikling. De siste elleve årene har Skjelsbek vært kontraktsjef innen FM, med ansvar for all drift, økonomi, personal og salg/mersalg. Han har hatt ansvaret for de største, mest komplekse og multinasjonale kontraktene innenfor FM i Sodexo.

Som regionsjef Buskerud/Vestfold vil Skjelsbek jobbe med Evats satsning på å levere førsteklasses Facility Management-tjenester til kunder over hele regionen.

Vi ser frem til å samarbeide med Ole Christian Skjelsbek og er overbevist om at hans kunnskap, erfaring og lederegenskaper vil bidra til å styrke selskapets posisjon ytterligere.

Velkommen til EVAT!

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.