Evergreen Coliving inngår partnerskap med EVAT

Coliving-selskapet Evergreen inngår et spennende samarbeid med FM-selskapet EVAT for å sikre førsteklasses renholdstjenester.

Evergreen Coliving kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med FM-selskapet EVAT for å sikre enestående renholdstjenester til deres coliving-utleieboliger. Dette partnerskapet vil styrke Evergreen sin innsats med å introdusere det populære coliving-konseptet i Norge.

EVAT vil levere renholdstjenester til Evergreen sine bygg og bidra til å opprettholde en høy standard og trivsel for beboerne. Vibeke Maldonado, Salgssjef hos EVAT, uttrykker begeistring for samarbeidet og ser frem til et spennende partnerskap med Evergreen Coliving. Hun understreker betydningen av god og profesjonell renholdstjeneste som en essensiell del av deres tilbud og verdier til kundene. Valget av EVAT som samarbeidspartner understreker Evergreen sitt ønske om et langsiktig partnerskap som også skal omfatte fremtidige eiendommer.

Coliving-konseptet innebærer at hver beboer får sitt eget private rom, samtidig som det tilbys fellesarealer som stue og kjøkken. Dette vellykkede konseptet har allerede vist seg å være svært populært i andre land, og Evergreen Coliving er overbevist om at det vil bli en suksess også i Norge.

Juan David Alexander Myrann CEO Evergreen, uttaler: «Vi retter oss mot unge voksne som målgruppe for våre utleieboliger i Oslo. Dette kan være personer som nylig har flyttet til byen for å begynne i sin første jobb eller utforske nye muligheter.» Myrann forklarer videre at Evergreen legger stor vekt på å opprettholde en høy standard i utleieboligene, og at moderne møbler og fasiliteter vil bli tilbudt for å skape et attraktivt og komfortabelt miljø for beboerne.

Evergreen ser frem til å introdusere det innovative coliving-konsept i Norge og tilby unge voksne et attraktivt boalternativ i Oslo-området. Gjennom samarbeidet med EVAT forventer de å sikre at leietakerne får førsteklasses renholdstjenester som bidrar til å skape en trivelig opplevelse for beboerne.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.