FM-selskapet EVAT henter Olivia-topp

Steffen og Markus
Steffen Chapman (tv) og Markus Horn Elieson går til FM-selskapet Evat.
 
Steffen Chapman kommer fra restaurantkjeden Olivia, hvor han var konsernkjøkkensjef og hadde ansvaret for alle deres kjøkken og utviklingen av disse i Norden. Også Markus Horn Elieson begynner i Evat. Han blir leder for forretningsutvikling og kommer fra Toma, hvor han hadde det kommersielle ansvaret på Østlandet. Begge blir partnere i Evat.
 
 
Det er utrolig gøy å se at EVAT tiltrekker seg dyktige mennesker og fantastiske kunder, sier Stian Løken Blom, salgs- og markedsdirektør og partner i Evat.
 
 
Stian har over tid hatt lyst til å samarbeide med Steffen, da han har meget gode referanser i markedet. Steffen sin kompetanse og bakgrunn fra Olivia, Scandic Hotels og Theatercafeen vil styrke EVAT`s kompetanse innenfor mat og drikke. Med Markus sin kompetanse innen FM konseptutvikling, nærhet til eiendomsmarkedet og forståelse for hvordan vi kan bistå gårdeiere med å skape attraktive kontorbygg, er vi godt rustet for å være den beste samarbeidspartneren for gårdeiere og leietakere, helt i tråd med EVAT sin strategi.
 
 
Vi har hatt en meget god start og åpner flere flotte konsepter fremover. Vi ser at det er mange som synes det er attraktivt å samarbeide med en utfordrer som oss. Det er fantastisk å oppleve at kunder og medarbeidere har troen på satsningen vi gjør i EVAT. Vi gleder oss stort til reisen vi har foran oss, avslutter Stian.
 
 
Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.