Renhold i barnehager – ny avdeling i Kristiansand

renhold i barnehage

Facility Management i Kristiansand

EVAT er glade og stolte over å åpne en ny avdeling i Agder, nærmere bestemt i Sørlandsbyen Kristiansand. EVAT Agder vil tilby facility management: tjenester for renhold, kantine, eiendom, vaktmester og uteområde. Først ut: renhold i barnehage!

Effektivt renhold i barnehager

Den nye avdelingen i Kristiansand starter opp med renhold av 9 barnehager og gleder seg til å ta fatt på oppgaven!  Med oss på laget har vi vært så heldige å få Kristian Ringereide og Jameel Jabr.

Markedets mest fornøyde kunder

De skal bygge avdelingen videre til å bli en ledende aktør i regionen med «markedets mest fornøyde kunder». Det er en tøff målsetting, men med pågangsmot og topp motivasjon, kombinert med EVAT sine profesjonelle konsepter, kompetanse og support, har vi stor tro på at vi sammen vil lykkes.

EVAT-avdeling nummer 9

Avdeling Agder er den 9-ende avdelingen, sammen med EVAT Vestfold, Buskerud, Ringerike, Asker/Bærum, Oslo, Akershus Øst, Østfold og Hamar. Startskuddet går 01. juli 2017, og det er mye som skal på plass. Vi bretter opp ermene og jobber på!– Vi klarer nesten ikke å vente til oppstart og ser frem til å tilby eksisterende og nye kunder i Agder den aller beste servicen, sier Kristian og Jameel. Dette blir moro og ikke minst spennende!

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.