Fasadevask i Oslo, Viken, Østfold og Vestfold 

Med fokus på bærekraftig drift, kvalitetssikrede løsninger og gode HMS-rutiner, leverer vi fasadevask og vinduspuss.

Forlenger byggets levetid

Utvendig vask av bygg og vinduer, også kjent som fasadevask, lønner seg ikke bare med tanke på utseende – det sikrer også lengre levetid. Som en del av vårt bærekraftige fokus har vi startet prosessen med å svanemerke våre leveranser, og våre første tjenester ut var vinduspuss og utvendig renhold av bygg.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
renhold vestfold viken
vaktmester
miljøvennlig renhold

Miljøvennlig renhold

Der man i mange tilfeller ikke får benyttet miljøvennlige metoder, spesielt ved svært smussete områder, har vi nå gått til innkjøp av et kraftig og miljøvennlig «state of the art» renholdssystem, til utvendig vask av bygg. Systemet gir oss muligheten til å levere er miljøvennlig fasadevask og effektiv utførelse av arbeidet.

fasadevask

Fasadevask 40 meter over bakken

Ved å benytte oss av et vannbehandlingssystem som gir ultrarent og ionisert vann. I kombinasjon med varme kan vi stå på bakkeplan å vaske vinduer og fasader opptil 40 meter over bakken – og dette helt miljøvennlig. Systemet har en vanntank som rommer 800 liter, høytrykksspyler på 250 bar, opptil 125 varmegrader og lavtrykkssprøyte (hvis man eksempelvis skal bruke noe kjemi ved fjerning av graffiti).

fasadevask

Skinnende rent – helt miljøvennlig

Systemet sørger for at to personer kan jobbe samtidig, 200 meter fra hverandre, og fremdeles sikre et skinnende, effektivt, kvalitetssikret og miljøvennlig resultat.

Logo Drammens museum
Logo Drammens museum

«Vi har benyttet EVAT i en årrekke! EVAT opptrer profesjonelt og utfører alle oppgaver svært tilfredsstillende. Jeg kan på det aller varmeste anbefale dem videre til alle andre.»

Egil Harjo • Fretex Drammen

Flere av våre kunder