Totalleverandør av personalrestaurant, kantine, renhold og eiendomstjenester

EVAT, din totalleverandør av personalrestaurant, kantine, renhold og eiendomstjenester. Vi er stolte av å betjene områdene Oslo, Viken, Østfold, Vestfold og omegn, og vi er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder.

Vi setter kunden og våre medarbeidere i sentrum for alt vi gjør. Våre verdier – dedikert, serviceinnstilt og inkluderende – er kjernen i vår tilnærming. Vi streber etter å sikre at hver enkelt kunde er fornøyd med tjenestene vi leverer, og vi jobber hardt for å oppnå dette.

EVAT er kjent for å skreddersy konsepter som aktiviserer bygg og skaper attraktive kontorbygg og arbeidsplasser. Vi tror på å skape et miljø der mennesker trives og yter sitt beste. Vårt fokus er å ta vare på våre medarbeidere og ansette de beste talentene til hver enkelt kontrakt. Vi vet at våre medarbeidere ute hos våre kunder er våre hverdagshelter, og deres innsats og engasjement er avgjørende for suksessen til våre tjenester.
Som totalleverandør er vi stolte av å kunne tilby en bred portefølje av tjenester. Fra personalrestauranter og kantinedrift til renhold og eiendomstjenester, kan du stole på at EVAT tar hånd om alle dine behov. Vi har ekspertisen og erfaringen til å håndtere ulike utfordringer og levere løsninger som er skreddersydd for deg.
Vi er tilgjengelige for deg, enten du har behov for å forbedre din personalrestaurant, oppgradere kantinedriften, sikre et rent og hygienisk arbeidsmiljø eller administrere eiendomstjenester. EVAT er her for å møte dine forventninger og overgå dem.

Ta kontakt med oss i dag, og opplev hvordan EVAT kan være din pålitelige partner. Vi ser frem til å samarbeide med deg og levere tjenester som vil imponere deg og dine ansatte. Velkommen til EVAT – der vi tar vare på våre kunder og våre medarbeidere, og skaper enestående arbeidsplasser!

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
vaktmester
miljøvennlig renhold

Bærekraft

Miljø, innovasjon, teknologi

I EVAT tar vi bærekraft på alvor. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye, bærekraftige og innovative løsninger for bransjen. Ved å ha fokus på følgende tiltak, ønsker vi å redusere miljøavtrykket vårt:

 • Bruk av elektroniske maskiner og roboter
 • Sikre at alt går på strøm
 • Bruk av svanemerkede kjemikalier
 • Minske matsvinn, ved å bl.a. servere mindre porsjoner
 • Effektive kjøreruter og rutiner

Sammen med våre samarbeidspartnere skal vi fortsette å ta samfunnsansvar og sikre bærekraftige løsninger i dag, i morgen og i fremtiden.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
miljøvennlig renhold

Sertifiseringer

Miljø, innovasjon, teknologi

Vi er stolte av å bli kåret til Gasellebedrift flere år på rad, og av våre ytterligere sertifiseringer. Våre kunder kan velge oss med god samvittighet.

 • ISO 14001
 • ISO 9001
 • Offentlig godkjent renholdsbedrift
 • Miljøfyrtårn sertifisert siden 2015
 • Grønt punkt medlem siden 2015
 • Svanemerket renhold og vinduspuss (pågående)

Et utvalg av våre kunder 

Fretex

«Vi har benyttet EVAT i en årrekke! EVAT opptrer profesjonelt og utfører alle oppgaver svært tilfredsstillende. Jeg kan på det aller varmeste anbefale dem videre til alle andre.»

– Egil Harjo, Fretex Drammen

Gå til Fretex

Drammens Museum

‘’EVAT er unike på oppgaveforståelse, oppfølging, tidsdisponering og dokumentering av arbeidsoppgaver. Vi er meget fornøyd med tjenestene de leverer og anbefaler dem på det sterkeste til alle.’’

– Eivor Winther Sunesen, Drammens Museum

Gå til drammens museum

Fresenius Kabi

«EVAT leter stadig etter nyeste, beste praksis og er svært fleksible. De rengjør våre 23 000 kvadratmeter med farmasøytisk produksjon og vi er superfornøyd. Fleksibiliteten har vært spesielt viktig i pandemi-tider.

– Tommy Kristensen, Fresenius Kabi

Gå til fresenius kabi

Steen & Strøm

Gå til steen & strøm

Hønefoss ARENA

Gå til Hønefoss arena

GOMAN bakeriene

gå til goman bakeriene

Holtefjell Eiendom AS

Gå til holtefjell

Q&A

Våre mest stilte spørsmål: