Ønsker du å være et attraktivt bygg eller arbeidsplass? EVAT skreddersyr tilpassede konsepter
Personalrestaurant og kantine
En god personalrestaurant skal være et samlingspunkt der kolleger møtes for et hyggelig avbrekk mens de nyter et sunt og næringsrikt måltid. EVAT skaper konsepter som gjør det attraktivt for medarbeiderne å bruke arbeidsplassen. Vi tilbyr mat og drikke gjennom hele arbeidsdagen.
EVAT har svært erfarne og kompetente ansatte som brenner for god og smakfull mat, tilpasset deg og din bedrift.
– Vi skaper trivsel i hverdagen!
Les mer om digital kantine
Fokusområder for personalrestaurant og kantine:
- Ferske råvarer med fokus på sesongvarer
- Bruk av friske urter for å redusere saltbruken
- Variert og smaksrik meny
- Allergivennlige alternativer
- Vaffelfredag med Høibakk Vafler
- Trygge matrutiner
- Serviceinnstilte medarbeidere
- Løsninger for minimering av matsvinn
- Bærekraft fokus i form av kortreiste råvarer

Hvorfor velge EVAT?
Med en brennende entusiasme for matfaget, er vi opptatt av ferske råvarer. Med det som grunnlag, lager vi fristende og varierte retter som alle i bedriften kan spise. EVAT tilbyr full overtakelse av eksisterende kantine, eller oppstart av en spesialbygget personalrestaurant. Vi tilbyr også innovative, digital kantinedrift som gir bedriften fleksibiliteten som trengs. Våre innovative og digitale løsninger sikrer trygg mat, mindre matsvinn og effektiv avvikshåndtering, med kort responstid.
Inspirasjonsbilder



Våre kunder: Holtefjell eiendom AS
«EVAT er svært serviceminded og løsningsorienterte, og har levert variert og god lunsj til tross for strenge og krevende koronatiltak. Vi er godt fornøyde med kantinemedarbeiderne og teamet rundt. Vi gleder oss alltid til lunsj.»– Siri Jordfald, Holtefjell Eiendom AS
Våre fornøyde kunder