Personalrestaurant og kantine

Vi forstår viktigheten av et samlingspunkt der kolleger kan møtes og nyte et hyggelig avbrekk i løpet av arbeidsdagen, samtidig som de får i seg et sunt og næringsrikt måltid. Hos oss handler det ikke bare om mat, det handler om å skape en opplevelse og trivsel for deg og dine medarbeidere.

Vår visjon er å skape konsepter som gjør det attraktivt for deg og dine kolleger å bruke arbeidsplassen som et sted der mat og drikke blir en opplevelse. Vi har et dedikert team av svært erfarne og kompetente ansatte som brenner for å lage god og smakfull mat. Vi tilpasser vårt brede utvalg av retter til dine behov og preferanser, slik at du alltid får en unik opplevelse som passer perfekt til deg og din bedrift.

Vi strekker oss langt for å sikre at våre menyer består av sunne og næringsrike alternativer, samtidig som vi tar hensyn til ulike dietter og spesifikke ernæringsbehov. Vårt fokus på kvalitet og smak gjenspeiles i hver eneste rett vi serverer.
EVAT er mer enn bare en personalrestaurant. Vi skaper trivsel i hverdagen ved å tilby en atmosfære der du kan slappe av og nyte et måltid i godt selskap. Vårt engasjement for å skape et hyggelig og innbydende miljø gjør at du alltid ser frem til å besøke oss.

 

 

Les mer om digital kantine
Bilde av man som illustrerer kantinedrift Oslo, Drammen, Tønsberg, Viken og Østfold
Bilde av man som illustrerer kantinedrift Oslo, Drammen, Tønsberg, Viken og Østfold

Fokusområder for personalrestaurant og kantine:

 

  • Ferske råvarer med fokus på sesongvarer
  • Bruk av friske urter for å redusere saltbruken
  • Variert og smaksrik meny
  • Allergivennlige alternativer
  • Trygge matrutiner
  • Serviceinnstilte medarbeidere
  • Løsninger for minimering av matsvinn
  • Bærekraft fokus i form av kortreiste råvarer
Kontakt oss for en uforpliktende prat
Bilde av man som illustrerer kantinedrift Oslo, Drammen, Tønsberg, Viken og Østfold
jobb kantine
jobb kantine
vaktmester
jobb kantine

Hvorfor velge EVAT? 

Med en brennende entusiasme for matfaget, er vi opptatt av ferske råvarer. Med det som grunnlag, lager vi fristende og varierte retter som alle i bedriften kan spise. EVAT tilbyr full overtakelse av eksisterende kantine, eller oppstart av en spesialbygget personalrestaurant. Vi tilbyr også innovative, digital kantinedrift som gir bedriften fleksibiliteten som trengs. Våre innovative og digitale løsninger sikrer trygg mat, mindre matsvinn og effektiv avvikshåndtering, med kort responstid.

Bli bedre kjent med oss her

Inspirasjonsbilder

jobb kantine
Bilde av man som illustrerer kantinedrift Oslo, Drammen, Tønsberg, Viken og Østfold
dekket bord

Våre kunder: Holtefjell eiendom AS

«EVAT er svært serviceminded og løsningsorienterte, og har levert variert og god lunsj til tross for strenge og krevende koronatiltak. Vi er godt fornøyde med kantinemedarbeiderne og teamet rundt. Vi gleder oss alltid til lunsj.»– Siri Jordfald, Holtefjell Eiendom AS 

Våre fornøyde kunder
holtefjell

Siste nytt fra EVAT