VÅR HISTORIE

Fra Chile til Drammen

I 1974 ble Edilberto Maldonado, EVATs daglige leder og grunnlegger, født i Norge. Med foreldre fra Chile som drev et renholdsfirma i Drammen, fikk han tidlig et forhold til servicebransjen. Allerede som 9-åring startet Edilbertos karriere som vaskehjelp på et kjøpesenter i Drammen.

Edilberto tar over

Edilberto fortsatte å jobbe som renholder i gjennom ungdomstiden, og som 25 åring overtok han bedriften etter sin far som flytter tilbake til Chile.

Nye muligheter

Etterhvert som årene gikk følte Edilberto et behov for utvikling og selvrealisering. Da en stilling i ISS, verdens største FM selskap, dukket opp, tok han den. Edilberto ble i ISS i 8 år og i løpet av disse årene fikk han erfaring som divisjonssjef og Nordisk fagsjef. Han fikk en solid erfaring og relevant kompetanse i bransjen. Dermed vokste drømmen om et eget selskap.

edilberto maldonado

Adm. direktør i EVAT, Edilberto Maldonado

vaktmester
Edilberto Maldonado

Adm. direktør i EVAT, Edilberto Maldonado

Adm. direktør i EVAT, Edilberto Maldonado

Drømmer blir til virkelighet

I 2012 ble En Verden av Tjenester (EVAT) født. Med unik arbeidsmoral og ledererfaring i ryggsekken, skulle et kompromissløst fokus på kvalitet være førsteprioritet i selskapet. Det var veldig viktig for Edilberto å skape en inkluderende kultur i bedriften, hvor alle ble sett og hørt – en flat organisasjon.

En verden av tjenester: bokstavelig talt

Edilberto visste bedre enn de fleste at ingenting kommer av seg selv, så han startet slik man ofte må; med å banke på dører og ringe rundt. Han gjorde alle jobbene selv. For å sikre seg kunder og jevnlige innbetalinger, priset han seg som en av de laveste på markedet til nye kunder. Det var dette som sikret inngangsstrategien og grobunnen til dagens EVAT.

I løpet av de 6 første årene gikk EVAT fra 1 til 300 ansatte, og i dag er EVAT et veletablert selskap som leverer tjenester innen personalrestaurant, kantine, renhold og eiendomstjenester.

I 2020 hadde EVAT rekordomsetning, og Edilberto er stolt av å ha mange kompetente og dyktige folk med seg på laget. Det er ingen tvil om at det er menneskene som utgjør EVAT.

Les mer om våre ansatte og andre selskaper