EVAT blir virkelighet

Grunder og administrerende direktør Edilberto Maldonado ble født i Norge i 1974. Han fikk tidlig et forhold til servicebransjen da hans foreldre, som er fra Chile, selv drev et renholdsfirma i Drammen. Allerede som 9-åring begynte Edilberto å jobbe som vaskehjelp. Senere bygget han relevant kompetanse som bl.a. divisjonssjef og Nordisk fagsjef hos ISS. Drømmen om et eget selskap vokste, og i 2012 ble EVAT etablert.

Det var veldig viktig for Edilberto å skape en inkluderende kultur hvor alle ble sett og hørt – en flat organisasjon. Med unik arbeidsmoral og ledererfaring i ryggsekken, skulle et kompromissløst fokus på kvalitet være førsteprioritet for selskapet. I løpet av de seks første årene gikk EVAT fra en til 300 ansatte, og i dag er EVAT et veletablert selskap som leverer tjenester innen personalrestaurant, kantine, renhold og eiendomstjenester. I 2020 hadde EVAT rekordomsetning, og Edilberto er stolt av å ha mange kompetente og dyktige folk med seg på laget. Det er ingen tvil om at det er menneskene som utgjør EVAT.

Edilberto Maldonado

Edilberto Maldonado
Administrerende direktør og partner

Edilberto Maldonado

Edilberto Maldonado
Administrerende direktør og partner

Ny historie skal skrives

Etter mange år med sterk vekst var tiden inne i 2020 for å tydeliggjøre og effektivisere prosessene innad i selskapet for å berede grunnen for fortsatt vekst og fornøyde medarbeider og kundereiser. Strategien ble endret og retningen lagt for å bygge et ledende FM-selskap.

Ambisjonen er en vekstreise fra 100 til 500 millioner innen 5 år. Noen nøkkel elementer som måtte på plass var; styrking av organisasjonen med komplementerende kompetanser, ISO sertifisering innen ledelse og miljø, effektive digitale grensesnitt og nytt utrykk utad. Dette med mer for å bygge et FM-selskap hvor en fantastisk kultur står i sentrum og blir levert av medarbeidere som trives og kunder får en kraftig merverdi som styrker deres konkurransekraft.

Edilberto Maldonado

Edilberto Maldonado
Administrerende direktør og partner


Salgs- og markedsdirektør og partner

Stian Løken Blom

Stian Løken Blom ble medeier i EVAT i 2022. Han har lang erfaring fra Facility Management og leiertakerrådgivning hos både børsnoterte, familieeide og private equity eide selskap. Stian har tidligere hatt stillinger som Konserndirektør i Toma, Salgsdirektør i Neas og Salgs- og markedsdirektør & partner i Totalreform.

Thorbjørn Graarud


Styreleder

Thorbjørn Graarud

 

Thorbjørn er Styreleder og medeier i EVAT. Thorbjørn har erfaring fra stillinger som CEO Synnøve Finden, Adm Dir NEAS, Konserndirektør Toma og flere lederstillinger hos ISS. Konsernsjef ISS Norge, CFO, og internasjonale toppleder roller. Thorbjørn har også flere aktive styreverv.

Malin Karlsson


CFO og partner

Malin Karlsson

 

Malin er CFO og Partner i EVAT. Malin har erfaring som Økonomisjef i Neas, Økonomisjef i Toma og Head of Controlling i Waterlogic.

Markus-Horn-Elieson


Leder Forretningsutvikling og partner

Markus Horn Elieson

Markus er Leder Forretningsutvikling og partner i EVAT. Markus er medlem av Ung i Næringseiendom og har erfaring som Salgssjef i Toma og Salgssjef i Svea Finans Norge.