EVAT vokser, og med det åpner det seg flere ledige stillinger!

Vi er stadig på jakt etter flere kjøkkensjefer, kokker, baristaer og servicemedarbeidere. Har du erfaring fra servicebransjen eller har et ønske om en karriere innefor service, og kan fylle en av disse rollene? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Hos EVAT bryr vi oss om våre medarbeidere, og vi er overbevist om at en god arbeidskultur er nøkkelen til suksess. Vi har stadig fokus på mangfold og inkludering, og ønsker at våre medarbeidere skal skinne. Menneskene som er ute hos våre kunder og gjør den gode jobben hver dag er våre helter – og de tar vi vare på!

Vi tilbyr…

En arbeidsplass der alle blir sett og vi jobber som ett lag. Konkurransedyktige betingelser, mye ansvar og rom for rask utvikling. EVAT skal vokse, og vi vil at DU skal ha en sentral rolle i dette arbeidet. Bli en del av det inkluderende og hektiske miljøet i Oslo, og kjenne på mestringsfølelsen av å lykkes sammen – vi skal skape trivsel i hverdagen.

Vi tror du…

  • Har erfaring som kjøkkensjef, kokk, barista eller har et ønske om en karriere innen servicebransjen.
  • Evner å motivere og inspirere dine kolleger.
  • Har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsmiljø.
  • Er serviceinnstilt og har et godt humør.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

For å søke sender du din CV og jobbsøknad til christine@evat.no


Hvem er EVAT?

EVAT er en partner-eiet totalleverandør av servicetjenester innen personalrestaurant, kantine, renhold og eiendomstjenester.

Våre kunder finnes i privat og offentlig næringsliv. Alt fra administrasjonsbygg, industribygg og kjøpesentre, til undervisningsinstitusjoner, barnehager og borettslag.

Vi skreddersyr servicetjenester i Oslo, Viken, Østfold, Vestfold og omegn. Les mer om oss her.

Jeg ønsker et uforpliktende tilbud