Bli best på uteareal

uteareal

Vi hjelper deg med utearealet

Det er tid for uteareal! Plenen skal klippes, bakken skal feies og gartnertjenestene er etterspurt som aldri før. Vi er klare for hjelpe alle våre kunder med deres ønsker og behov.

Et uteområde du er stolt av

Det aller viktigste når man skal fikse uteområde, er godt utstyr. Mindre utearealer og områder behøver en skikkelig kost, skarp spade, gode hansker, brukervennlig trillebår og sorte søppelsekker. Uteområder som er større må ha tyngre maskinelt utstyr som feiemaskin, større gressklippere og kraftige løvblåsere. Det lønner seg alltid å gjøre unna dette arbeidet når det er tørt ute, men vi stiller opp i all slags vær.

uteareal EVAT

Vi feier som aldri før

Vi nærmer oss opp mot 40 000 m2 feid mark, fordelt på kunder av forskjellig størrelse, og har enda flere kunder på listene for månedene som kommer. I EVAT anbefaler vi feiing to ganger i året for at uteområdet skal se pent ut. Både på våren og høsten har vi i EVAT fokus på dette for våre kunder, slik at de kan fokusere på sine arbeidsoppgaver og vi sikrer effektiv og verdiskapende drift.

Ønsker våren velkommen

Det er alltid hyggelig å høre fra kunder som opplever at vårfølelsen kommer etter at all gress, grus og sand fra vinteren er feiet og klippet bort av våre fantastiske ansatte. Mange gir uttrykk for at det er «først da er vi klare for å ønske våren velkommen». Det er vi svært stolte av!

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.