Eiendomsspar inngår avtale med Evat. Råflott ny personalrestaurant i Tordenskiolds gate 8/10!

Vår sentralt beliggende kontoreiendom i Tordenskiolds gate 8/10 har blitt oppgradert med en ny og lekker personalrestaurant. Personalrestauranten ble flyttet fra 2. etasje til gateplan ved siden av hovedinngangen, og plasseringen har bidratt til at inngangspartiet fremstår som mer åpen og inviterende for leietakere og besøkende, sier Eiendomsdirektør Jørgen Sollie i Eiendomsspar.

Ved inngangen til personalrestauranten er det etablert en kaffebar med hyggelige sittegrupper, hvor leietakerne kan forsyne seg av gode kaffedrikker og litt å bite i. Videre innover er det etablert spiseplasser og to møterom som kan slåes sammen til ett stort rom. Innredningen som er valgt gir en varm og lun atmosfære i personalrestauranten slik at leietakerne skal kunne nyte gode lunsjretter i avslappende omgivelser, fortsetter Jørgen Sollie.

Etter en konkurranse i markedet falt valget på evat. Vi opplever at evat er en fremoverlent og lettbent aktør som var villig til å lytte og tilpasse konsept, samtidig kjenner vi godt til deres solide team. De skal også ha for at de virkelig var på ballen, så deres motivasjon var synlig, avslutter Jørgen Sollie.

Evat har skreddersydd konseptet til byggets 200 gjester, samt jobbet godt i markedet med rekruttering av kjøkkensjef og Sous Chef. De har begge lang erfaring fra restaurant og kantine.

Vi kjenner bygget og forventingene til gårdeier og leietakerne godt, så her har vi sammen utviklet konseptet og kommet frem til gode løsninger, sier partner, Stian Løken Blom i Evat.

Vi er takknemlige og stolte for at Eiendomsspar har valgt Evat til å være ansvarlig for å skape en attraktiv personalrestaurant med gode opplevelser innenfor mat og drikke til deres leietakere gjennom hele arbeidsdagen, sier Stian Løken Blom, partner i Evat.

 

 

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.