Ekstraordinært renhold

Med det innovative Clorox-systemet kan vi sanere og desinfisere store arealer mer effektivt.

I En verden av tjenester (EVAT) har vi kompetansen og utstyret til å hjelpe deg og din bedrift med renholdet, også når situasjonen er ekstraordinær. Det nyeste tilskuddet til maskinparken lar oss gjennomføre ekstraordinært renhold ved å sanere og desinfisere store arealer mer effektivt enn med annet anbefalt utstyr.

Sanerer hele objektet – også baksiden

Innovative Clorox Total 360 og Clorox elektrostatiske sprøytesystem omdanner den flytende kjemien til små dråper som samtidig gis en negativ ladning. Ladningen gjør at dråpene fester seg 100 % til overflaten de sprayes på. Dråpene vil søke seg rundt hele objektet – også til baksiden.

Desinfiseringen kan brukes ute og inne, på harde og myke overflater samt på elektronisk utstyr. Overflaten tørker på 2-10 minutter. Da er området klart til å tas i bruk.

Hør mer om hva Clorox-systemet er og hva det kan gjøre for din bedrift i videoen under. Har du spørsmål eller ønsker hjelp, er det bare å ta kontakt.

E-post: kundeservice@evat.no
Telefon: 479 24 266

 

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.