EVAT inngår avtale i Youngskvartalet

Youngskvartalet har valgt EVAT som leverandør av servicetjenester for sitt bygg i Torggata 15. Denne avtalen er viktig for å opprettholde og skape attraktive arbeidsplasser og trivsel for menneskene i bygget.

– Vi ser veldig frem til samarbeidet og er meget tilfreds med at Youngskvartalet har valgt oss som sin foretrukne samarbeidspartner. Dette er en avtale som betyr litt ekstra for oss, da min kollega Christine Lundin og jeg jobbet med planleggingen av arealet og konseptet ved ferdigstillelse av rehabiliteringen i 2017. Vi gleder oss nå til å komme tilbake i de fantastiske arealene. Dette er en av de råeste personalrestaurantene i byen.  Det er også ekstra stas ettersom Youngskvartalet mottok Cityprisen i 2019 og har de siste årene lagt stor prestisje i å skape et godt nærmiljø, sier Stian Løken Blom, Partner i EVAT.

I 2019 ble Youngskvartalet hedret med Cityprisen, en anerkjennelse som gis årlig til utviklingsprosjekter som skiller seg ut ved å berike gårdeiere, brukere og nærmiljøet. Youngskvartalet, som tidligere var i fare for å bli revet, er nå rehabilitert og huser i dag kontorer, restauranter og barer på gateplan. Byggets transformasjon har vært bemerkelsesverdig, og det har gått fra å være forfallent til å være et imponerende landemerke i bybildet.

Etter en konkurranse i markedet landet Youngskvartalet på EVAT som leverandør av Personalrestaurant og Site manager. Dette valget understreker en økende betydning av å bruke servicetjensteter som mat og drikke som et strategisk virkemiddel for å forbedre attraktiviteten til bygg. EVAT sitt team, konsept og forpliktelse til bærekraft, inkludert bruk av sesong baserte råvarer uten hel eller halvfabrikater, har vært et viktig kriterium for valg av leverandør, forteller Aili Klami, daglig leder i Youngskvartalet.

– Vi opplever at markedet har et økende fokus på helse og skreddersøm. Vår visjon er å være en sentral aktør for å skape en mer attraktiv arbeidsplass, fokusområder som er viktig når potensielle kunder skal velge sine samarbeidspartnere, avslutter Stian Løken Blom.

Avtalen mellom Youngskvartalet og EVAT representerer et viktig skritt fremover for å opprettholde trivsel og kvalitet i hverdagen for ansatte i Torggata 15. EVAT er stolte av å være en del av dette spennende samarbeidet og ser frem til å levere  matopplevelser og servicetjenester til Youngskvartalet i årene som kommer.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.