Evat inngår avtale med Halden Pharma

Sabina Widenqvist

I Februar 2024 startet EVAT opp sin 4 personalrestaurant for året hos Halden Pharma med 600 ansatte. Fra før utfører EVAT renholdet ved fasilitetene på 23.000m2.

Konseptet er betydelig endret slik at det er skreddersydd kundens behov og ønske.

Sabina Widenqvist Regionsjef i EVAT deler entusiastisk: «Frem til overtakelsen jobbet vi tett med Halden Pharma ift design, løsning, atmosfære, logistikk og mat konsept. Vårt felles mål var å skape et rom som virkelig gir et verdifullt avbrekk i hverdagen og en lun atmosfære for den gode samtalen.»

Da Halden Pharma har ulike behov gjennom hele døgnet og alle ukedager, har vi også justert åpningstidene for enklere tilgang til næringsrike måltider, med mulighet for helgeåpning og tidlig frokostservering.

Det er en glede å ønske velkommen til vår nye flotte personalrestaurant, hvor vi ikke bare serverer nydelig mat, men får våre gjester til å senke skuldrene og nyte et avbrekk i hverdagen, avslutter Sabina Widenqvist, Regionsjef EVAT.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.