– Vi er glade for å ha inngått denne avtalen med EVAT. Deres konsept skal skape liv i første etasjen gjennom hele dagen. Det har vært viktig for oss å finne en samarbeidspartner som kunne levere noe annet en tradisjonell FM leveranse, sier Kenneth Westby, Head of Property Management, Facility Managenent & Procurement i Multiconsult.

Multiconsult er et ingeniør- og arkitekturselskap. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – både nasjonalt og internasjonalt.

– Vi er overbevist om at deres erfaring og ekspertise innen servicetjenester vil gi oss gode servicetjenester som vil bidra til å skape et positivt og engasjerende arbeidsmiljø for selskapets medarbeidere. EVAT fremsto som en sulten og innovativ aktør i konkurransen mot andre dyktige aktører, fortsetter han.

EVAT har inngått en avtale for leveranse av personalrestaurant, renhold og eventkoordinator tjenester for Multiconsult i Østfold.

Liv gjennom dagen

Som en del av avtalen vil EVAT være ansvarlig for å aktivisere Multiconsults lokaler gjennom hele dagen. Dette innebærer å planlegge og koordinere arrangementer og aktiviteter som vil bidra til å skape et positivt og engasjerende arbeidsmiljø. De vil også bistå med kommersiell utleie av lokalene samt låne ut lokalene til veldedige arrangementer. I tillegg vil EVAT levere kantine- og renholdstjenester, og sørge for at lokalene alltid er rene, ryddige og at de ansatte får servert sunn og næringsrik mat.

Partner & Salgs- og markedsdirektør, Stian Løken Blom i EVAT uttrykker sin glede og takknemlighet overfor Multiconsult for tilliten de har vist ved å velge EVAT som leverandør av FM-tjenester.

– Det er fantastisk at en aktør som Multiconsult ønsker å samarbeide med EVAT! Det er meget motiverende å samarbeide med gårdeiere og leietakere som bruker FM-tjenester som et strategisk virkemiddel, sier Løken Blom.

Avtalen mellom Multiconsult og EVAT tråde i kraft fra juni 2023, og begge parter ser frem til et vellykket samarbeid.