FM-selskapet EVAT får ny konsept- og driftssjef mat & drikke med Michelin-stjerne bakgrunn

Vi har fått en ny stjerne på laget!

Gilles C Carabin er ansatt som ny konsept- og driftssjef mat og drikke i FM-selskapet EVAT.

Gilles har en unik bakgrunn og er særdeles kompetent innenfor fagområdet mat og drikke. Han er også en supertrivelig person, så vi er meget godt fornøyde med å få han på laget, sier Stian Løken Blom, Salgs- og markedsdirektør & Partner i FM-selskapet EVAT.

Gilles har erfaring fra hele tre Michelin-stjerne restauranter i Frankrike, samt fra Bagatelle i Norge. I Frankrike jobbet han også på flere relais chateaux- hoteller og i Roquefort hvor de lager den kjente blåmuggosten. Han har de senere år etter å ha truffet kjærligheten etablert seg i Norge. Her har han jobbet på Thon hotell, Scandic og som kjøkkensjef for personalrestauranter for FM-selskapet Toma.

Gilles er oppvokst på gård i Frankrike, hvor han tidlig erfarte og fikk respekt for gode råvarer. Interessen for mat og drikke vokste seg stadig sterkere, så han valgte å utdanne seg til kokk på kokkeskole i Frankrike, samt sommelier. Når Gilles studerte vin reiste han rundt i Frankrike i to år på de mest kjente vingårder og høstet erfaring. Det sier seg selv at Gilles er svært glad i å kombinere mat og vin, og han gleder seg veldig til å ha spennende arrangementer for EVAT`s kunder.

Gilles sier han gleder seg til å komme i gang med nye utfordringer og at han er meget motivert for muligheten. Dette er min drømmejobb! Nå får jeg endelig mulighet til å bruke all min erfaring og utdannelse til å skape attraktive konsepter til kontormarkedet, samt jobbe sammen med kjøkkensjefene og kokkene ute på de forskjellige kontraktene. Jeg ser også veldig frem til å jobbe sammen med tidligere fantastiske kollegaer som er de beste jeg har jobbet sammen med. EVAT har ambisjon om å bli den ledende FM-aktøren innenfor mat og drikke, så dette gleder jeg meg virkelig til, sier Gilles. Hvis jeg må beskrive ordet mat, vil jeg si at mat er kjærlighetens kilde til glede og lidenskap, en mulighet til å reise uten å bruke transportmiddel, en kontakt mellom jorden og mennesket og en måte å binde et godt selskap sammen, sier Gilles begeistret. Han legger mye lidenskap i sin matlaging og tradisjoner rundt mat og drikke. Han sier at med sin erfaring, samt lysten og gleden til å samarbeide med kollegaer som deler samme lidenskap er avgjørende for å lykkes. Gilles er så glad i å lære bort kokkekunsten, at han også har jobbet som lærer på en kokkeskole i Frankrike.

Vi gleder oss til Gilles starter slik at våre eksisterende og mange nye kunder og dyktige medarbeidere får oppleve Gilles unike kompetanse. Vi er meget glade for at Gilles søkte på stillingen og vi er med denne rekrutteringen godt rustet for å starte opp flere nye konsepter,  sier Stian.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.