Edilberto forteller: fra renhold til facility management

facility management

Fra renhold til facility management

Det har vært en lang reise fra renholdsarbeider som ungdom, til daglig leder i dagens EVAT.

Å drive et selskap som legger forholdene tilrette for at medarbeidere skal lykkes i jobben sin, var en stor motivasjon for å starte En verden av tjenester. Min erfaring er at større selskaper glemmer dette underveis, noe som gjør at driften går på automatikk og vaner, og man ikke får den utfordringen selskapet behøver for å utvikle seg og være innovativt.

Erfaringene har skapt EVAT

Det var Edilbertos erfaringer som bygde grunnmuren for hva han ønsket i sine selskaper. Både som renholdsarbeider, eier av Norges første franchisekjede innen renhold, markedsdirektør i ISS, og daglig leder og fagsjef i Norges største serviceselskap. I sistnevnte var han en del av standardiseringen av de 400 største kundene i Norden, med et team på 16 fagspesialister – det er ikke bare, bare!

I min jobb som daglig leder i EVAT er det enormt motiverende å se at vi lykkes med å ta kundene på alvor. Dette til tross for at vi er over 100 medarbeidere, betjener over 150 faste løpende kundeavtaler og består av mange avdelinger rundt Oslofjordbassenget. Vi har svært høy kundescore og liten avgang – det er jeg stolt av. I tillegg ser jeg daglig resultatet av reisen til mange gode kollegaer fra første møte, til tryggheten kommer og blomstringen med mestringsfølelsen sniker ser frem, alltid klare til å yte det lille ekstra for våre kunder.

Edilberto elsker jobben sin og trekker frem de ansatte som sin viktigste ressurs i arbeidet med å bringe EVAT videre, både på renhold, kantineløsninger, eiendom, vaktmester og uteområde.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.