Fritzøe Eiendom inngår avtale med evat for deres nybygg Saga

Fra venstre: Leder Forretningsutvikling Markus Horn Elieson, Salgs- og markedsdirektør Stian Løken Blom, Markeds- og utviklingsdirektør Linda Brathagen og Hedda Johannessen, Salgs- og markedssjef

Fritzøe Eiendom inngår avtale med evat for deres nybygg Saga.

Fritzøe Eiendom har inngått avtale med EVAT om leveranse av personalrestaurant i nybygget Saga i Larvik.

Prosjektet ligger sentralt i Hammerdalen og omfatter et kontorbygg i to bygningskropper over et felles grunnplan med butikk og kantine, samt parkeringskjeller. Bygget på totalt 10.000 kvadratmeter får jernbanen og E18 i umiddelbar nærhet. Som et av de første i Norge, vil Saga bli sertifisert Excellent på Breeam 6.0-manualen. Bygget vil også få tilført grønn energi fra solceller på tak og fjernvarme fra Fritzøe Energi. Byggestart var i april 2023 og prosjektet er planlagt ferdigstilt til desember 2024.

Fritzøe Eiendom og Evat har sammen utviklet et skreddersydd konsept til byggets 400 gjester.

– Dette har vært en spennende prosess der vi sammen har utviklet konseptet og kommet frem til gode løsninger som imøtekommer forventningene til leietakerne, sier partner, Stian Løken Blom i EVAT.

– Som grunneier i et strategisk og bynært område er vi vårt ansvar bevisst som byutvikler og samfunnsaktør. Vi har fått til et skreddersydd prosjekt sammen med Evat som bygger på bærekraftige kvaliteter som vi vet leietakerne våre setter pris på. Personalrestauranten i Saga vil bidra positivt til den videre utviklingen av Hammerdalen som etableringsstedet for regionens mest fremoverlente bedrifter, sier Linda Brathagen, Markeds- og utviklingsdirektør i Fritzøe Eiendom.

– Vi er glade for at en attraktiv og fremtidsrettet aktør som Fritzøe Eiendom har valgt EVAT til å være ansvarlig for å skape et attraktivt samlingspunkt med gode opplevelser innenfor mat og drikke gjennom hele arbeidsdagen. Konseptet har fokus på bærekraft og tiltrekning, samt at sosial bærekraft en viktig del av leveransen, sier Stian Løken Blom, partner i EVAT.

– Vi var ute etter å finne en aktør som forstod vår visjon om å skape stedene der du vil være, og etter en konkurranse i markedet falt valget på EVAT. Vi opplever at EVAT er en fremoverlent aktør som var villig til å lytte og tilpasse, men samtidig stilte med et solid team med masse erfaring. Men det var ikke minst engasjementet til teamet som utgjorde den store forskjellen, sier Linda Brathagen.

 

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.