Støtte for innovasjon i renhold

innovasjon renhold

Vi øker innovasjon i renhold

Norsk design og Arkitektursenter (Doga) har skrevet en sak om oss og dette er både veldig kjekt og viktig for fremtidig renhold.

Det er samarbeidet vårt med Eker design og støtten fra Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) som vekker oppmerksomhet og vi gleder oss over en veldig spennende prosess som er i gang.

Det er viktig med denne støtten fra Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP), som hvert år deles ut av Norsk design- og arkitektursenter. Nyheter i vår bransje er knyttet opp mot detaljer på ulike maskiner, ikke behovene til den som utfører renholdet eller hensynet til effektivitet og derfor gleder vi oss ekstra over å kunne starte dette viktige arbeidet.

En maskin må utvikles sammen med renholdere og testes av dem. En annen oppside med en løsning tilpasset brukeren, er at sykefraværet trolig går ned. Vi skal holde deg oppdatert på prosessen her på våre nettsider.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.