Kantine på jobben: tid for hygge

Bilde av man som illustrerer kantinedrift Oslo, Drammen, Tønsberg, Viken og Østfold

EVAT – en fresh kantine på jobben

En verden av tjenester har doblet omsetningen innen kantineløsninger det siste året. Det er med stolthet vi metter over 2000 mager hver eneste dag, med sunn, næringsrik og fresh mat. Vi er din beste kantine på jobben.

Kvalitetssikrede kantineløsninger

Vi har etablert et kantineforum hvor alle våre kantineledere samles 3-4 ganger i året. Alle samlingene foregår i en av våre kantiner. Vi går igjennom videre utvikling av konseptet, søker inspirasjon og utvikler nye matretter, nye kombinasjoner på eksisterende utvalg og nye spennende smaker.

På samlingene inviterer vi enkelte av våre samarbeidspartnere, noe som skaper stor verdi for gruppen.

Tett samarbeid med kantinekunder

På denne samlingen i begynnelsen av juni var vi så heldige å få tilbringe dagen i lokalene til Motor Part. Vi setter stor pris på lånet av kantinen, så en stor takk i denne retningen! Vi satser stort på kantine fremover og gleder oss over veien videre.

Kantinemat på sitt beste

Vi må spesielt takke Carl Evensen som representerte matleverandøren og ikke minst kokken Carl Mathiasen. Dette var svært vellykket.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.