Kantinedrift på Tyrifjorden Golfklubb

kantinedrift tyrifjorden Golfklubb EVAT (1)

En verden av tjenester (EVAT) presenterer: videreutvikling av kantinedrift til en restaurant på Tyrifjorden Golfklubb. Golfklubben ligger vakkert til på Storøya og er kjent for å ha en av Norges flotteste golfbaner.

“Vi så det som en ypperlig mulighet å tilby kantinedrift i kafeen som driftes på golfklubben,” forteller daglig leder, Edilberto Maldonado.

Et samlingspunkt i Hole

Tidligere daglig leder av idrettsforeningen, Derek Crawford, har jobbet hardt for at golfklubben skal være et samlingspunkt i Hole, Tyrifjorden og nærområdene. Derfor er spisestedet en viktig del av opplevelsen.

“Man må ikke spille golf for å besøke Storøya. Kafeen her er åpen for alle. Det kan være fint å komme hit i helgen, ta seg en tur og så inn for å spise vafler og drikke kakao eller kaffe. Her er det ikke bare golf, men utendørsaktiviteter hvor alle kan delta,” forteller han til Ringerike.no.

tyrifjorden golfklubb

Restaurant med fokus på ferske råvarer

Som en del av opplevelsen på Tyrifjorden Golfklubb, skal det være enkelt å bestille både mat og drikke. Derfor har EVAT vært med på å introdusere digitale bestilling- og betalingsløsninger. Melder sulten seg mens du er på banen, kan du bestille mat underveis og ha måltidet klart når du ankommer restauranten.For å øke sannsynligheten for at restauranten benyttes av både klubbmedlemmer, hyttenaboer, lokalbefolkning og forbipasserende, viker restauranten aldri fra åpningstidene. Mange lignende virksomheter har forbehold om fint vær, men med stor plass både inne og ute, men her gjøres det ingen unntak.

Vi ansetter mennesker

EVAT brenner for at restauranten skal ha de hyggeligste og mest fornøyde medarbeiderne. Kunden skal føle seg ivaretatt og det skal være en god atmosfære, uansett vær. Medarbeiderne skal vite alt om drift og hvordan ting fungerer for å sikre en verdiskapende relasjon til kundene, både de som spiller golf, og de som bare stikker innom.“Vi ansetter tross alt mennesker, ikke maskiner.”

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.