Norwegian Property`s Business Village inngår samarbeid med EVAT

https://ne.no/2023/11/28/evat-inngar-samarbeid-med-norwegian-propertys-business-village/

Norwegian Property`s Business Village inngår samarbeid med EVAT.

Endelig er det klart at EVAT blir en sentral aktør i Business Villages nyoppussede kontorlokaler på Aker Brygge. Etter omfattende oppgraderinger kan leietagere nå se frem til et helt unikt fellesskap.  

 

– NPRO`s Business Village har gleden av å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med EVAT som blir en sentral aktør i de nyrenoverte lokalene på Aker Brygge. Etter omfattende oppussing kan våre leietakere forvente et unikt felleskap i dette inspirerende miljøet, Sier Direktør Forretningsutvikling og strategi Thomas Weeden i NPRO.

Stian Løken Blom, Partner i EVAT, uttrykker sin glede: «Dette er et samarbeid vi virkelig ser frem til. Vi er takknemlig for at Norwegian Property med deres innovative Business Village har valgt oss som samarbeidspartner. Vi ser frem til å starte arbeidet med å etablere et konsept i særklasse.»

EVAT vil ha ansvar for å drive personalrestaurant, kaffebar og renholdstjenester. Gårdeieren til det flotte industrihistoriske bygget er opptatt av å gi service som øker leietakernes arbeidsglede og motivasjon. Bygget ligger flott til på Aker Brygge med en fantastisk utsikt over Oslofjorden.

Stian Løken Blom fortsetter. «NPRO har lagt ned en betydelig innsats for å skape et fantastisk kontorfelleskap og et positivt møtested for bedrifter. Valget av møbler og interiør understreker at dette er et kontor som vil bli lagt merke til. Vi forplikter oss til å sikre at servicekvaliteten og maten er på nivå med resten av dette unike miljøet.»

Business Village på Aker Brygge er et fantastisk kontorfelleskap og samlingssted for bedrifter som ønsker det lille ekstra, og har fokus på nettverksbygging.

Mange har meldt fra om sin interesse grunnet Buisness Village sin sentrale beliggenhet i Oslo, ferdigmøblerte kontorer som gjør flyttingen til en lek og et kjøkken som på ingen måte har sine begrensninger.  Sier Thomas Weeden i NPRO

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.