Ny avdeling i Viken

renhold viken

Ny avdeling i Viken

2017 er snart over og 2018 starter med et brak! Fra og med 01.01.2018 er EVAT Viken operative og vi gleder oss stort til å bidra i et nytt distrikt.

EVAT Viken etableres i Ski og vil være lokal partner i området mellom Oslo og Østfold. Vi vil da direkte betjene kunder i kommuner som Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Vi ønsker våre nye kollegaer lykke til og velkommen på laget!

renhold viken

Avdelingen vil ledes av Nicoleta Kjelstad. I dag arbeider hun som økonomikonsulent, i tillegg drifter hun et mindre renholdselskap. Nicoleta brenner for fornøyde kunder, og er soleklar på hvordan hun skal oppnå resultater for avdelingen i Follo:

– For å bli ledende i markedet starter jobben først med de ansatte. De vil få god opplæring, tett oppfølging, og dermed bli profesjonelle medarbeidere, helt i tråd med EVAT sine verdier. Dette vil skape resultater og blir en spennende ny epoke, både for EVAT og distriktet Follo.

Vi er sikre på at dette betyr flere fornøyde medarbeidere og kunder, og gleder oss til ytterligere styrking av organisasjonen. Dette er EVATs tiende avdeling – for en start på det nye året!

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.