Ny avdeling i Vestfold

ny avdeling vestfold

Ny avdeling Vestfold

EVAT er glade for å åpne en ny avdeling i Sandefjord. Dette har lenge vært et ønske fra oss og ikke minst våre kunder som holder til i denne regionen.

Avdelingen tilbyr tjenester innen renhold, kantine, eiendom, vaktmester og uteområde. Tjenestene kan leveres til både Nøtterøy og Porsgrunn – ta kontakt for å finne ut om vi leverer til deg!

Med oss på laget har vi vært så heldige å få med oss Kenneth Ringdal, som nå er avdelingssjef i regionen.

Lidenskap for renholdsfaget

Kenneth hadde for ett par år siden en drøm, mens han enda jobbet i Nordsjøen for Statoil med forpleining, å starte sitt eget selskap. Bakgrunnen til Kenneth er svært relevant med forpleining i Statoil fra 2001 til 2016, i tillegg til 5 års erfaring fra Color Line som servicemedarbeider. Både i Statoil og i Color Line jobbet han med kantine og renhold. For noen år siden tok han også fagbrev innen renholdsfaget.

Som drømt så gjort og Kenneth startet ett lite renholdsfirma i Sandefjord med sin hustru Maileen. Men så kom rekrutteringsfirmaet Impact og presenterte han for oss, Edilberto Maldonado og Bjarne T Haugen, i EVAT og siden har reisen vært som et lite eventyr. Det har i starten vært mye jobb med kantinedrift, renhold og vaktmesteroppdrag og vi gleder oss over fornøyde kunder og flere oppdrag.

Kenneth ser frem til en utfordring med nye muligheter og masse læring.

Den største fordelen med EVAT er profesjonelle konsepter, kompetansen og supporten fra Hovedkontoret. Dette blir bra og vi ser frem til gode og lange kunderelasjoner innen noen av de viktigste områdene for høy trivsel. Jeg gleder meg, sier EVAT sin nye avdelingsleder.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.