Stian Løken Blom – Ny salgs og markedsdirektør i FM-selskapet EVAT

Stian Løken Blom

Etter over 5 år som konserndirektør for salg og marked i Toma, går Stian Løken Blom over til EVAT som salgs- og markedsdirektør og partner.

EVAT leverer tjenester innenfor personalrestaurant, kantine,  renhold og eiendomstjenester. Selskapet har i dag en omsetning på ca. MNOK 100 og rundt 300 ansatte. Selskapet har som ambisjon å vokse fra MNOK 100 til MNOK 500 de neste fem årene.

 

Jeg er svært takknemlig for mulighetene jeg fikk hos Toma og den gode relasjonen jeg har hatt til eierne. Nå blir det utrolig gøy å få være med og få bygge videre på et fantastisk selskap sammen med dyktige kollegaer. EVAT er et meget spennende selskap, og kan siden oppstarten i 2012 vise til sterk vekst og god økonomi. Jeg brenner for servicetjenester og spesielt å bruke FM til å skape attraktive bygg og arbeidsplasser. Det å få tilbud om å komme på eiersiden av et flott FM-selskap med store ambisjoner gjorde det umulig for meg å takke nei til denne muligheten, sier Stian.

Stian gleder seg til å komme i gang, kommunisere med markedet og bistå både gårdeiere og leietakere med skreddersydde servicetjenester. Det har vært en konsolidering i bransjen der dyktige konkurrenter har vokst seg store. Det gjør at tidspunktet er godt for å ta en posisjon ihht deres strategi. Som en mindre aktør skal de være tett på kundene sine, og de skal være i førersetet når det gjelder konseptutvikling og digitalisering. Markedet har vært i stor endring de siste årene. Gårdeiere og leietakere er opptatt av gode serviceopplevelser for å tiltrekke seg medarbeidere til kontoret. EVAT ser et stort behov for konsepter som er tilpasset den nye bruken av kontorene som møteplass.

 

Jeg gleder meg spesielt til å bidra til å skape gode opplevelser til gjestene gjennom mat- og drikketjenester, som er noe av det viktigste for at medarbeideren skal trives på jobb. De nye generasjonene er opptatt av helse og bærekraft, og vi som en FM-leverandør kan i stor grad påvirke bærekraft, matsvinn og helse gjennom våre matkonsepter. Dette blir svært gøy og motiverende, sier Stian.

 

Styreleder Thorbjørn Graarud sier at Stian passer perfekt til oppgaven nå som EVAT skal satse sterkere innenfor FM. Stian har lang erfaring fra FM/eiendomsbransjen og kan vise til svært gode resultater. Han har erfaring og egenskaper som vil styrke konkurransekraften til EVAT, sier Graarud. Graarud er en kjent person i markedet med bakgrunn som CEO Synnøve Finden, ISS, Neas og Konserndirektør i Toma.

Stian vil være et stort tilskudd til selskapet, sier grunder og Adm dir Edilberto Maldonado. Jeg er sikker på at han har kompetanse som vil ta ut vårt fulle potensiale i markedet. Han er kommersielt sterk og har et hyggelig vesen. Når du kombinerer dette med kunnskap og gjennomføringsevne vil dette styrke oss. Edilberto har store ambisjoner og sier at skal du bli nummer 1 må du jobbe med enerne. Han har det siste året styrket organisasjonen med bl.a de tidligere kollegaene Thorbjørn Graarud styreleder, Malin Karlsson CFO og nå sist Stian Løken Blom.

 

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.