Renhold: møt våre ansatte

renhold hender

Møt Zohair – en av våre ansatte på renhold

EVAT ansatt 1Navn: Zohair Mahmoud
Alder: 57 år
Bosted: Drammen
Sivilstatus: Gift
Har et barn på 30 år
Han kommer fra Palestina, men er født i Irak
Tidligere erfaring: 30 år som gullsmed

Zohair er en av våre fantastiske ansatte! Han kom til Norge i 2009 og gikk 2 år på introduksjon- og språkkurs samtidig som han opprettholdt en praksisplass på Kiwi. Arbeidsjern som han er, dukket det fort opp flere muligheter for Zohair. Vi fikk gleden av å bli kjent med han i 2012, når han begynte i EVAT med fult ansvar for renhold. Ansvaret omfatter å sikre effektivt renhold i en større lagerbutikk, hvor Zohair alltid har vist oss gode resultater. I dag har han ansvar for renhold på flere større prosjekter i Oslo og Viken.

Når han ikke jobber med renhold

Zohair jobber 100% hver måned og trives i jobben sin. Han har blitt svært god i norsk og besto oppkjøring til førerkortet for et halvt år siden. Nå har han kjøpt sin egen bil og er veldig fleksibel i jobben som renholdsansvarlig.

Utenom jobb liker han å lage mat og kaker, noe vi på kontoret nyter godt av, og å være sammen med venner og familie. Han trives godt i Norge, men drømmer om en pensjonittilværelse i varmere strøk.

Det er heldigvis en god stund til enda, smiler han.

Zohair er en av våre mange servicehelter som har et genuint ønske om å yte det lille ekstra for EVAT og for våre kunder – vi er veldig stolte av våre medarbeidere.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.