Tid for plenklipp

gressklipping

Vi er best på plenklipp

Sommeren står for tur og vi er klare for å hjelpe dere med gartnertjenester i Oslo, Viken og Vestfold

Vi mener at en godt bevart plen alltid skal være nyfrisert. Det gir gir et ryddig inntrykk og bidrar til at alt omkring plenen også ser bedre ut. Vi går alltid over detaljer med kantklipper og blåser løst gress og løv vekk etter jobben er gjort. For å sikre at gressklippingen ikke er sjenerende for beboere eller industri rundt arbeidsområdet, bruker vi elektriske gressklippere som er optimalisert til lavere decibel enn ordinære gressklippere.

Bruk av elektriske gressklippere er bra for omgivelsene, miljøet og de ansatte, vi kan ikke be om stort mer, smiler daglig leder, Edilberto Maldonado.

EVAT klipper gress i all slags vær

Det lønner seg alltid å klippe gresset under i, men vi gjennomfører plenklipp både i regnvær og solskinn. Det er en takknemlig jobb å klippe gress hos kundene våre og det er alltid hyggelig å høre hvor mye kundene setter pris på lavere støy med elektriske klippere, og at de deler engasjementet for miljøhensyn med oss.

 

plenklipp
Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.