Vaktmester jobb

vaktmester jobb

Vaktmester: et yrke i endring

I En verden av tjenester (EVAT) er vi stolte når vi presenterer våre vaktmestertjenester. Siden vi startet som totalleverandør av facility management har vaktmestertjenestene definitivt vært en av de mest etterspurte tjenestene. Det er spennende å følge reisen og utviklingen til et yrke i rask endring, og vi jobber kontinuerlig med oppfølging og kursing av våre ansatte. Kunden skal oppleve at våre vaktmestere er løsningsorienterte, verdiskapende og svært kompetente.


Vaktmester jobb

Hva er en vaktmester jobb?

I gamle dager var det den trofaste, lokale og lojale vaktmesteren med tilknytning til eget bygg, som fikset alle småjobbene i hverdagen. I dag er det andre boller! Nå har kunder og borettslag behov for en handyman med oppdatert kunnskap, teknologisk forståelse (i tråd med den teknologiske utviklingen i bygg), gode kommunikasjonsevner og fleksibilitet. Vi har skrevet et innlegg om topp 5 trender innen facility management, hvor vi snakker mer om utviklingen i kundenes behov.

Vaktmestertjenester innebærer:

  • Feiing/spyling rundt bygg
  • Bytte lyspærer
  • Smøre dører og sjekke dørpumper
  • Fyrrom
  • Avfallsrom innvendig og utvendig
  • Sjekk av ute/inne areal
  • Kontakt med andre kvalifiserte håndverkere som elektrikere, snekkere, rørleggere og brannkonsulenter

Hvilke typer kunder har vaktmestertjenester fra EVAT?

Våre kunder strekker seg fra små borettslag og barnehager, til store industriområder på flere tusen kvadratmeter. Med variasjon mellom behov for EVAT som totalleverandør eller leverandør av enkelttjenester, tilbyr vi alltid gode priser for de som eventuelt ønsker å benytte oss til andre tjenester, som kantineløsninger, effektivt renhold eller eiendom og uteområde også. Et godt eksempel på en av våre kunder er hovedkontoret til Miele hvor vi har en fast vaktmester på bygget hver dag.

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.