Vaskerobot – endelig er den her

vaskerobot

EVAT lanserer test av vaskerobot

EVAT fortsetter arbeidet med innovasjon og bærekraft, og lanserer nå test av miljøvennlige vaskeroboter på Metro-senteret i Lørenskog. 

Vaskerobotene er miljøvennlige og benytter vannbesparende teknologi som bruker opptil 70% mindre vann, med like gode rengjøringsresultater. De er svært støyvennlige (nesten lydløse), og sikrer mulighet for drift hele døgnet, uten å sjenere besøkende og butikkansatte.

Les mer om våre renholdstjenester her. 

vaskerobot metro

Roboten bruker utelukkende Z-vann, et profesjonelt rengjøringskjemikalie som er trygt og miljøvennlig. Vi er stolte av å være en del av det grønne skiftet i renholdsbransjen, sier daglig leder Edilberto.

Kommunikasjon og drift

Når vaskeroboten beveger seg i sentrale områder på senteret og ikke er i «vaskemodus» kan besøkende scanne QR-koden og snakke med den. Roboten vil svare på spørsmål om hva den gjør og hva den skal.

Tilpasset rengjøring

I tillegg oppdager roboten hvilket hvilket rengjøringsnivå som kreves via et system som heter DynaTec. Dette utøver varierende trykk på gulvet, avhengig av smussforhold, hvilket er både tids- og vannbesparende.

Vi gleder oss til fremtiden med flere vaskeroboter!

Vi bruker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Ved å akseptere samtykker du til dette.